دكتر محمد فدائيان طي صدور پيامي شهادت دكتر فخري زاده را تسليت گفت. بسم الله الرحمن الرحيم
باز دل پرمحنت ايران سرافراز با تير ادو زخم شد.
ابران سرافراز اسلامي امروز داغ عزيزي بر سينه دارد كه بار علمي اش همواره بر دل و جان جانيان و جنايتكاران زمين سنگيني  مي كرد و وجود نازنينش، وجود بي وجود آنها را به لرزه مي انداخت.
دشمنان اينبار نه با تهديد و تحريم،  بلكه با با شهادت رساندن اين دانشمند برجسته سعي بر از ريل خارج نمودن قطار علم از مسير پيشرفت داشتند، اما قطاري كه سكاندارش حضرت ولي عصر است نه از ريل خارج مي شود و نه متوقف.
ما دانشگاهيان دانشگاه پيام نور استان اردبيل ضمن عرض تسليت اين مصيبت  به پيشگاه رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامي، ملت فهيم  ايران و خانواده بزرگوار آن شهيد منصور، دوباره پيمان مي بنديم تا همواره ادامه دهنده ي راه شهدا و ايثارگران باشيم و يك لحظه از آرمان و اهدافمان غافل نشويم.
اميدوار هستيم روح ملكوتي آن عالم شهيد با سرورش امام حسين محشور گرداند و انفاس مقدس آنها بساط زور و جور ستم را از هستي بزدايد.
محمد فدائيان